Door bewustwording en hulp een stap vooruit

Wie zijn wij

Achter de schermen

Wij zijn een warm gezin, bestaande uit Sandra, Chris en onze drie prachtige kinderen: een zoon en twee dochters. Onze huisdieren maken ook deel uit van het gezin: Valentijn en Lizzy, onze speelse honden, en Lilly, onze lieve poes.

Al zes jaar lang zetten wij ons met hart en ziel in voor de minder bedeelden in onze gemeenschap. Dit doen wij door middel van onze stichting en onze kledingbank, die we met trots in onze eigen achtertuin hebben gevestigd.

Bij ons staat naast liefde voor elkaar, ook liefde voor onze medemens centraal. We geloven dat zelfs de kleinste gebaren een groot verschil kunnen maken in het leven van anderen. Daarom streven we ernaar om een warme en ondersteunende omgeving te bieden voor iedereen die het nodig heeft.

Of het nu gaat om kleding, een luisterend oor of praktische hulp, wij staan klaar om onze gemeenschap te ondersteunen en een glimlach te brengen daar waar het nodig is.

Voel je vrij om meer te ontdekken over onze activiteiten en hoe je kunt bijdragen aan ons mooie initiatief. Samen kunnen we echt het verschil maken!